16 thoughts on “alumni 1971

  1. akang sareng euceu ? kalo ada yang tahu angkatan 74-75 punten pang infokeun atuh. hatur nuhun akang, euceu.

  2. Ass.W.W.
    Leres Cep, bumi ortu anu kapungkur keneh, atos robih,ayeuna mah dipayuna janten
    warung , pun anak anu ngawarung teh emmy ngabantuan.
    Kapungkur dines di mana? Ayeuna naon atuh kegiatan Encep teh?
    Alhamdulillah, beunghar atuh tos kagungan putu opat, kacipta lalucuna.
    Pun anak mah teu acan aya nu nikah, janten teu acan gaduh cocooan.
    Emmy oge langka internetan ,janten punten upami lami ngawaleranana.
    Wassalaam.

  3. Alhamdulillah……Masih keneh di Papua Cep….. Insya Alloh Januari mah geus di Bandung deui….maap karek ngabales ayeuna….teu nyaho sugan euweuh nu asup kana blog ieu…urang mah geus ti heula sorangan tapi euweuh batur….. Ruhijat inget keneh urang ge ..nu gelut jeung si Nana tea di tukangeun sakola pan…?
    (Note : reply nu tadi salah….make email anak euy…)

  4. Masih keneh di Papua Cep….. Insya Alloh Januari mah geus di Bandung deui….maap karek ngabales ayeuna….teu nyaho sugan euweuh nu asup kana blog ieu…urang mah geus ti heula sorangan tapi euweuh batur….. Ruhijat inget keneh urang ge ..nu gelut jeung si Nana tea di tukangeun sakola pan…?

  5. Ass. W.W.
    Alhamdulillah Cep,Emmy sakulawarga oge cageur.
    Ayeuna Emmy nuju di Bandung,di Kopo ,bumi ortu.
    Tos kagungan putu? Dines keneh?
    Salam ka nyonya sakulawargi. Wass.

    1. Oh Emmy lagi di Bandung? Liburan? Rumah ortu teh masih di Kopo yg dulu? Rasanya da sudah berubah.

      Alhamdulillah Em, incu mah 4 ti 2 keluarga. Dines mah tos liren Em.
      InsyaAllah salamna ke didugikeun. Punten ngawalerna rada telat, tara tiap hari internetan.

      Nuhun. Wassalam.

  6. Deddy, Encep, daramang? Di marana ayeuna? Lami pisan urang teu pendak nya?
    Upami urang pendak, kinten-kinten apal moal ka Emmy?
    Urang silih doakeun we, sing sarehat sadayana. Amien.Wass.

    1. Emmy? Alhamdulillah Em. Entjep masih di Bandung/Kopo Permai. Emmy sakulawarga sehat? Dimana ayeuna?
      Upami aya waktos waler nya! Nuhun. Wassalam.

    2. Alhamdulillah….sehat Em……biasa we di papua keneh….sugan we katepaan galing & hideung…….. Diapalkeun pasti apal…
      Amiinnn….sami doana….. Wass.wr.wb.

  7. Ded, di Papua keneh ?
    Manaf ngondang ka Serang euy tgl 11 Juli 2011. Urang can tangtu bisa. Hoyong mah hoyong ka Serang.
    Basa Jaka ngawinkeun di Bogor, urang jeung Manaf panggih jeung si Ruhijat jln. Pasundan. Inget???, Sing sehat we ah Ded, ari dines keneh mah. Wassalam.

    1. Masih keneh di Papua Cep….. Insya Alloh Januari mah geus di Bandung deui….maap karek ngabales ayeuna….teu nyaho sugan euweuh nu asup kana blog ieu…urang mah geus ti heula sorangan tapi euweuh batur….. Ruhijat inget keneh urang ge ..nu gelut jeung si Nana tea di tukangeun sakola pan…?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s